Zpět na hlavní stránku
 

Spolčo 28. ledna 2006

Ilustrační foto.
Zde jsou alespoň trochu vidět sličné slečny a sličný P. Petr Šabaka
více fotografií
Naše setkání začalo rytmickou mší. Tentokrát ji doprovázely pouze kytary a varhánky, ale s naším kráááásným zpěvem, který se nesl kostelem, to myslím znělo hezky.
Po skončení bohoslužby jsme byli všichni pěkně vymrzlí, a tak jsme s radostí uvítali rychlý přesun k Luštincovým, kde se konalo večerní spolčo.
Před příjezdem kněze Petra Šabaky měl Jenda Lukeš informační okénko, kde jsme se dozvěděli o všech akcích, které nás čekají a neminou.
Konečně byl tady - dlouho očekávaný host - otec Petr Šabaka.Velmi příjemně překvapil jistě všechny kluky, jelikož sebou přivezl čtyři sličné slečny:o)........Hmmm, snad příště přivede i nějaké chlapce:o)...
Neboť se nás sešlo asi 40, tak nemohlo chybět ani vzájemné představování, tentokrát ve formě hry. Když jsme se už všichni dostatečně poznali, dostal slovo Petr Šabaka, který si pro nás připravil téma o rodinných vztazích, které bylo stylem diskuze. V první části jsme se dozvěděli odpovědi na různé zajímavé otázky (Co je to manželství?..Co to znamená odpustit?... apod.).
Museli jsme ale téma přerušit, protože naše žaludky si prostě nedaly říct. :o)
V druhé polovině diskuze, jsme mohli položit P. Šabakovi jakoukoliv otázku. Také manželé Luštincovi nám pověděli nějaké zkušenosti ze svého života.
Jelikož již bylo půl jedenácté, musel se s námi Jičín rozloučit.
My jsme si ještě zahráli hru a potom jsme celý večer shrnuli do krásné modlitby.

Autor: Zdíška (Slávinka) Lukešová, publikováno: 31. 01. 2006

 
Správce stránek František Válek. Hostujeme u SHOSTING. Chcete-li, přihlašte se.