Zpět na hlavní stránku
 

Spolčo mladších navštívil P. Tomáš Hoffman

Mladší část společenství Vavřineček měla opět možnost prožít skvělý den, který byl nabitý po sportovní i duchovní stránce a na který určitě bude ráda vzpomínat. Čekalo nás rozbruslení na jilemnickém kluzišti i duchovní občerstvení od vojenského kaplana Tomáše Hoffmana.
Od páté hodiny odpolední se to na jilemnickém kluzišti začalo hemžit lidmi z našeho společenství. Nejdříve jsme se věnovali hokeji a o něco později, kdy na kluzišti zůstali už jenom členové našeho společenství, došlo na hry, které nám poskytly volnost k opravdovému vyřádění. Proto když jsme odcházeli, asi okolo půl osmé, byli jsme příjemně unaveni (ve větší míře nezraněni) a mohli jsme se těšit na další program večera.
Jedna z návštěv, na kterou se vždy těším, je Tomáš Hoffman. Myslím, že bylo všemi příjemně kvitováno, když se Terce Pourové podařilo ho na tento večer přilákat mezi nás. Po úvodní modlitbě nám Tomáš velmi poutavě povídal nejprve o své cestě ke kněžství a pak naší volbě povolání. Předtím než musel odjet, nám dal možnost ptát se k danému tématu a stihl také přislíbit, že pokud bude moci, tak se zúčastní společenského večera Vavřineček;-).
Než jsme se rozešli domů, měli jsme možnost k diskusi a samozřejmě prostor pro závěrečnou modlitbu, v níž kdokoli mohl Pánu poděkovat a zároveň ho prosit. Závěrem bych chtěl velice poděkovat rodině Kuříkových, kteří nám umožnili se u nich sejít. Díky patří i všem, jež se tohoto večera účastnili a podíleli se tak na skvělé akci.

frydolin

Autor: Vít Luštinec, publikováno: 15. 01. 2006

 
Správce stránek František Válek. Hostujeme u SHOSTING. Chcete-li, přihlašte se.