Zpět na hlavní stránku
 

Silvestr 2005

Ilustrační foto.
Ticho noční vesničky však záhy prořízlo hlasité odpočítávání a posléze bouřlivý potlesk vítající nový rok, rok 2006!
více fotografií
Když v sobotu 31. 12. vystrčil P. Mirek hlavu z mříčenské sakristie, musel být jistě velmi překvapen (doufejme, že mile:-) ) počtem lidí v lavicích. Právě zde totiž začínalo poslední spolčo roku 2005! Po nádherné mši jsme se my mladí přesunuli do vyhřáté chaloupky Lukešových, kde už na nás čekal horký čaj a usměvavé tváře hostitelů. Před programem jsme si ještě zaplnili svá hladová bříška a už hurá do toho!

Do silvestrovské atmosféry nás uvedla hned první scénka, která vtipně využila písničku "Až se bude psát rok 2006...". Následovala hra rodiny Lukešovy "Ztrapňujeme celou rodinu". Naším úkolem bylo vždy poznat, kterému členu rodiny dotyčný trapas patří.

Po hře jsme si pomocí fotek připomněli uplynulý rok a pak se pustili do další hry. Její autorkou byla Terka a my jsme si při ní mohli znovu zavzpomínat. Tentokrát na doby, kdy jsme ještě před sedmou hodinou večerní netrpělivě sedávali před televizní obrazovkou a očekávali náš oblíbený Večerníček:-)

Ale aby toho vzpomínání nebylo málo, po hře přišlo další. Po deseti minutách "na rozmyšlenou" jsme se ještě jednou vrátili k uplynulému roku anebo jak by se jinak dalo říci- povídali jsem si na téma: "co rok dal a vzal". Tato část programu nás včechny nesmírně obohatila, protože jsem si v hlavě mohli srovnat zážitky z roku 2005 a zároveň se radovat z úspěchů druhých. Všem se "sdílení" moc líbilo, takže by nejradši pokračovali, ale jelikož se už závratně blížila půlnoc, rozhodli jsme se poděkovat Tomu, jemuž za všechno vděčíme- našemu nebeskému Tatínkovi...

Potom jsme se rychle oblékli a vyrazili do chladné noci. Ticho noční vesničky však záhy prořízlo hlasité odpočítávání a posléze bouřlivý potlesk vítající nový rok, rok 2006!

Ráno jsme se opět přesunuli do kostela, kde jsme mohli nový rok svěřit Pánu...

Tímto ještě jednou děkujeme (myslím, že můžu mluvit i za ostatní) všem, kteří se podíleli na přípravě této akce a obzvláště Lukešovým- nejen za poskytnutí příbytku, ale i za jejich opravdu originální hry:-)...takže DÍKY!!!

Autor: Lucka Holcová, publikováno: 09. 01. 2006

 
Správce stránek František Válek. Hostujeme u SHOSTING. Chcete-li, přihlašte se.