Zpět na hlavní stránku
 

Společenský večer Vavřineček 2018

Ilustrační foto.

více fotografií
27. ledna se v kulturním domě SD Jilm pořádal již 15. společenský ples Vavřineček.
Společenský večer začal v 19:30. U vstupu každá příchozí dáma či slečna obdržela již tradičně růži. Paní doktorka Michlová promluvila o hospici Ducha, na který poputuje část výtěžku z plesu a po ní měl slovo P. Jiří Šlégr na téma "Kéž poznají nás po ovoci", což bylo mottem celého plesu. Poté už následovala zábava a taneční pořádek. Po deváté hodině přišlo na řadu předtančení, ve kterém se střídal valčík s jivem a tančilo se na hudbu z muzikálu La La Land.
Poté pokračovala zábava. V salónku probíhala taneční mikrolekce pod vedením Péti Holce a Štěpánky Dubské a tančilo se ve stylu salsy a cha-chi. V půlnoci přišlo na řadu losování hlavní tomboly. Po slosování tomboly následovalo zopakování předtančení a poté taneční hra.
O hudbu se postarala výborná skupina Futrál. Moderaci zajistili Martin Lukeš s Kubou Tomášem a jejich vtipná vystoupení zpestřila průběh celého plesu. Obdiv zaslouží i výzdoba, která pod vedením Lidušky Gazdové zkrášlila celý prostor plesu. Účastníci mohli využít i fotokoutek, který vznikl zásluhou Markétky Holcové a Lucky Zalevské. Poděkování patří všem, kteří se jakkoli na přípravě plesu a jeho hladkém průběhu podíleli. Ať už se jedná zajištění občerstvení, preclíků, úklid, požární dohled apod. Velké díky patří Hornigovým, Válkovým, Šnorbertovým a mnohým dalším.
A vzkaz pro ty, co nepřijeli? Za rok určitě neváhejte a přijeďte!

Autor: Jenda Tomáš, publikováno: 04. 02. 2018

 
Správce stránek František Válek. Hostujeme u SHOSTING. Chcete-li, přihlašte se.