Zpět na hlavní stránku
 

Dvouvikariátní setkání na Pecce

Ilustrační foto.

více fotografií
Po několika přípravných setkání a plánování se 14. a 15 října uskutečnilo dvouvikariátní setkání mládeže. Přes lehké komplikace se nakonec uskutečnilo na Pecce u P. Mariusze Robaka.
V sobotu ráno se sjeli mladí lidé z vikariátu Jičín a Jilemnice a setkání mohlo začít. Na obecním úřadě jsme si zahráli seznamovací hru a potom pokračovali scénkou. Scénka byla o zjevení Panny Marie ve Fatimě, na které bylo zaměřeno celé setkání. Po scénce následovala velice poutavá a krásná přednáška hosta P. Jendy Paseky.
Po přednášce následovala krátká hra a očekávaný oběd.
Po poledním volnu jsem se rozdělili do skupin: volejbal, prohlídka hradu, kostela a procházka. Následovala mše sv. a po ní večeře.
Večer jsme si zahráli soutěžní hru Casino, následovala modlitba růžence a adorace.
Poté, kdo chtěl mohl si povídat anebo jít spát.
V neděli jsme po snídani lehce uklidili a šli na mši sv., kde bylo možno zakoupit i knížky.
Po mši jsme douklidili a pak se rozjeli zpět do svých domovů.

Na setkání nás bylo i s hudbou asi okolo 40 mladých. Veliké poděkování patří přípravnému týmu za přípravu, P. Jendovi Pasekovi, že přijel, P. Mariuszi Robakovi za to, že jsme mohli být u něho na faře, hudbě, která byla úžasná a na setkán tvrdě trénovala několik týdnů dopředu, každému, kdo přijel a stal se součástí krásného společenství a hlavní dík patří Pánu Bohu, díky kterému se vše mohlo podařit .

Autor: Jenda Tomáš, publikováno: 15. 01. 2018

 
Správce stránek František Válek. Hostujeme u SHOSTING. Chcete-li, přihlašte se.