Zpět na hlavní stránku
 

Spolčo na faře ve Vrchlabí

V pátek 12. února 2016 se konalo již druhé spolčo v tomto kalendářním roce. Tentokrát na faře ve Vrchlabí, kde jsme začali v 18:00 bohoslužbou, slouženou p. Šlégrem, který s námi ale bohužel nemohl zůstat. Při mši svaté jsme se sešli v poměrně rodinném kruhu, Šnorbertovi a my, holky od Davidů.

Na faře jsme si nejdříve udělali čaj, poněvadž jsme asi všichni byli patřičně zmrzlí. Šnorbertovi se dokonce postarali i o nějaké ty dobroty. Poté jsme večer zahájili společnou modlitbou. Později dorazili Studenečtí, Dominik a Patrik Pekárkovi a Markéta Urbanová, tak nás nakonec přeci jenom bylo o něco víc.

Byl z toho velmi příjemný večer plný zábavy a hovoru, zahráli jsme si i nějaké slovní hry, které dali některým docela zabrat. Nakonec nám ještě Jenda Šnorbert moc pěkně zahrál na kytaru a zazpíval a Martin Šnorbert se postaral o slovíčko, jehož znění je: "Velmi málo prospívá dát vlastního dobra druhým, jestliže se tím naše srdce naplní marnivostí. Proto ten, kdo ví, že Bůh vidí i to, co je skryté, i to, že ve skrytosti bude odměněn, nehledá lidské uznání za vykonané skutky milosrdenství."

Pak už jsme večer zakončili opět modlitbou, rozloučili se a všichni vyrazili domů. Celkově bych řekla, že to byl super večer, při kterém se sešla super parta lidí, ale hlavně kamarádů!

Autor: Anežka Davidová, publikováno: 24. 02. 2016

 
Správce stránek František Válek. Hostujeme u SHOSTING. Chcete-li, přihlašte se.