Zpět na hlavní stránku
 

"Balící" spolčo

V pátek 29. ledna 2016 se na faře v Jilemnici uspořádalo první (nepočítám-li Silvestr po půlnoci) spolčo Vavřineček v roce 2016. Jednalo se o tradiční "balící" spolčo, jestli někdo někoho sbalil netuším, ale lístky do tomboly jsme zabalit stihli :-D.

Ze začátku jsme se sešli jen já, Jenda Šnorbert a Anežka Davidová. Už jsme se báli že to budem balit ve třech a nebo to rovnou zabalíme;))), ale Jenda zavolal domů, aby přišli pomoct i jeho rodiče a sestra Monika. Paní Šnorbertová, která byla plná elánu mezi mladými se minimálně postarala o pořád vedené debaty, ale i s balením moc pomohla ;). Už to s koncem večera a dobalením lístků před půlnocí bylo nadějnější, ale když přišly holky Gazdovy, poté Pepa Kužel a nakonec Patrik Pekárek s Jendou Tomášem, tak už bylo jasno. Dneska to určitě stihneme!

Ze začátku jsme si povídali a balili každý svůj los. Jen někdo musel občas přistříhnout brčka, viď Klári ;). Jenda Šnorbert si pro nás připravil film "Co jsme komu udělali", u kterého jsme se všichni zasmáli a díky naší rychlosti ani nestihli dokoukat.

I když se balení lístků zdá jako nudná činnost, tak se správnými lidmi, jde všechno radostně.

Autor: Martin Lukeš, publikováno: 16. 02. 2016

 
Správce stránek František Válek. Hostujeme u SHOSTING. Chcete-li, přihlašte se.