Zpět na hlavní stránku
 

Pořad o spolču Vavřineček na Proglasu

V úterý 23. června od 22 hodin si můžete poslechnout na rádiu Proglas vzpomínky na naše spolčo, spolčokapelu apod. Tento pořad si bude možno po cca 3 dnech poslechnout i online na webu proglas.cz či pod odkazem zde. http://www.proglas.cz/detail-poradu/2015-06-23-22-00.html

Repríza tohoto pořadu bude v pondělí 29. června v 9.30.

Chtěli jsme tento pořad udělat nějak zajímavý, více lidí, ale nakonec to dopadlo že promluví dva kosí bratři, tedy rodní bratři;) Jenda a Péťa Lukešovi. Sami jsme zvědaví jaké to bude;). Dělalo se to na rychlo a každý nahrával v jiném studiu a s jiným redaktorem;).

Je to ale pro nás veliká čest, že nám pan redaktor Martin Weisbaeur dal tuto možnost se podělit o to, jak Pán působí i v této době na obyčejných lidech, v obyčejném kraji, neobyčejným způsobem!

Těšíme se také na písně našeho spolča z našich CD, které pořad doprovodí.

Co je jistě také dobré připomenout a co je pro nás všechny veliká radost, že tím, že se naši spolčáci hojně začali ženit a vdávat, že pro ně spolčo neskončilo. Že se chtějí nadále scházet, podporovat se ve víře, společně se modlit, ale řešit i spolu věci praktické např. jaká plína, jaký dudlík a jaky kočárek je nejlepší;), vzájemně si popůjčovat věci apod., prostě ŽÍT SPOLEČENSTVÍ. Vědět, co prožívá moje rodina, pomodlit se za druhé apod.

Kromě rodin za které se modlíme, aby dokázali žít příkladným životem, také z našeho spolča odešli dva lidé, kteří žijí zasvěceným životem a také z našeho společenství vzešli tři kněží a čtvrté bohoslovecké embryo v podobě mě se snad již brzy vyklube na kněžský svět;).

Autor: Jenda Lukeš, publikováno: 19. 06. 2015

 
Správce stránek František Válek. Hostujeme u SHOSTING. Chcete-li, přihlašte se.