Zpět na hlavní stránku
 

Společenský večer 2014 z pohledu od tomboly

Ilustrační foto.
Společenský večer 2014 z pohledu od tomboly
více fotografií
Po celodenních přípravách ve Společenském domě Jilm (a pro mnohé organizátory po ještě delších přípravách mimo tyto prostory) se konečně přiblížil večer a my s napětím očekáváli, zda se najde dostatek milovníků taneční zábavy, kteří se objeví ve dveřích se začátkem plesu, nebo zda všichni dají přednost sledování důležitého utkání našich hokejistů na ZOH v Sochi z pohodlí domova. Nakonec skutečně naši věrní příznivci dorazili, i když nemalá část z nich strávila první chvíle večera u nás v salónku s tombolou, kde se podařilo zprovoznit promítání přímého přenosu již zmiňovaného zápasu. Sledování bylo samozřejmě doprovázeno bouřlivými komentáři. Další hosté pak přicházeli v různých časových intervalech, jak je postupně opouštěly naděje na úspěch našeho hokejového týmu. Výhodou pro ně bylo, že nemuseli čekat ve frontě u vstupu.

Večer byl již dávno moderátory oficiálně zahájen, a tak jsem se i já vydala na svou alespoň krátkou návštěvu tanečního sálu a přilehlých prostor zhodnotit průběh plesu. Potěšilo mě, že i přes počáteční olympijský neúspěch jsem mohla být svědkem toho, jak se naši hosté baví, usmívají, tančí, občerstvují, seznamují, obnovují stará přátelství, studují program a natěšeni očekávají chystané předtančení. Musím říct, že ač (nebo spíš právě proto, že) účinkujících bylo méně, sklidilo díky své nápaditosti, vtipnosti Pepka námořníka a perfektnímu zasazení do nádherně vyzdobených prostor velký úspěch. Letos se to oběma Luckám opět náramně povedlo.

Přišel i čas tomboly, která kvantitou i kvalitou sahala vysoko, výherní poměr byl velice dobrý, a tak se lístky okamžitě vyprodaly. Kdo zaváhal, už se k tombole nedostal. O velkém zájmu svědčily i otázky typu: "Kde se dají sehnat další lístky do tomboly?" ještě více než hodinu po jejím vyprodání a po vydání už velké části cen. Výherci odcházeli většinou spokojení. Jak by ne, když přicházeli s plnými hrstmi výherních lístků. I hlavní tombola obsahovala zajímavé dary od našich sponzorů. Věříme, že každý si z plesu něco odnesl, zvláště doufáme, že mimo jiného to byl pěkný zážitek z příjemně prožitého večera.

Později pak měli hosté ještě možnost zapojit se do zajímavé taneční soutěže, kde mohli využít svých schopností, fantazie i nových kroků naučených v tanečních mikrolekcích konaných v průběhu plesu. Nakonec nezbývalo než se rozloučit a začít se těšit na další ročník. Děkuji všem organizátorům za jejich ochotu při přípravě a průběhu celého večera a našim milým a spokojeným hostům za krásný pocit jistoty, že naše každoroční práce má stále smysl.

Autor: Katka Malíková, publikováno: 05. 03. 2014

 
Správce stránek František Válek. Hostujeme u SHOSTING. Chcete-li, přihlašte se.