Zpět na hlavní stránku
 

Spolčo 27. 10. 2013 v Peřimově

Ilustrační foto.
Podkroví v Peřimově opět - Bohu díky! - "praskalo ve švech";)!
27. října se po dlouhé době zase uskutečnilo spolčo, tentokrát u Válkových v Peřimově. Sešlo se nás opravdu mnoho, totiž nejen jilemnická mládež, ale podívat se na nás přišlo i několik známých ze Studence a Pecky. Celkem to čítalo 30 mladých lidí, mezi nimi i někteří naši manželé a novomanželé;).

Program byl opravdu bohatý, z velké části připravený Jendou Lukešem. Jelikož byl říjen, měsíc Panny Marie, dívali jsme se na film Fatima, zaměřený na toto téma. Pak následovala diskuze a potom krátká přestávka na jídlo, popovídání a Janča Dubová nám představila svoji novou knížku (mimochodem doporučuji zakoupit ;) ).

Cílem druhé části večera bylo oficiálně se seznámit s naším novým kaplanem pro mládež P. Mariuzsem Robakem z Pecky (který byl hostem večera), a jeho spolupracovníky. Představili nám jejich práci a pozvali na zajímavé akce. Na závěr jsme si ještě "rozdělili" spolča na příští školní rok, přečetli slovíčko a večer zakončili společnou modlitbou. A já díky všem, co jakýmkoli způsobem utvořili hezký závěr týdne a super společenství!

Autor: Klaudie Krausová, publikováno: 10. 11. 2013

 
Správce stránek František Válek. Hostujeme u SHOSTING. Chcete-li, přihlašte se.