Zpět na hlavní stránku
 

Vikariátní zábava

Ilustrační foto.

více fotografií
Vikariátní zábava

Taky máte ze všech ročních období nejmíň rádi podzim? Všude je blátivo, neustále poprchává a ty teploty taky nejsou zrovna nejpříjemnější. Možná i proto se před třemi lety Jirka Jína a Ondra Hornig rozhodli nám tento čas zpříjemnit. Jak? Uspořádali VIKARIÁTNÍ ZÁBAVU!:)
Tato akce mnoho lidí tolik nadchla, že se z ní stala tradice. A já jsem moc ráda, že jsem měla možnost se tohoto již třetího ročníku zúčastnit.

Letošní Vikariátní zábava začala besedou. Připravili si ji pro nás spolčáci, kteří se spolu scházeli před rokem 1989. Bylo pro mě velice zajímavé vyslechnout si, jak spolu trávili čas a také mě překvapilo, co všechno jim toto společenství do dalších etap života dalo. Vzpomínání by určitě nebylo úplné, kdybychom si nepřipomněli Toničku Hoffmanovou a něco z jejich nádherných slov, která byla vždy plná čisté lásky a odevzdanosti Bohu.

Ale dost už bylo ohlížení se do minulých let! Dvojice výborných moderátorů nás rychle vrátila do přítomnosti tím, že na pódium uvedli první hudebníky dnešního večera- country kapelu Naboso, která do Víchové dorazila z Rokytnice a okolí. Snad každé generaci se tato příjemná hudba k tanci i poslechu líbila. Aby se ale vyřádili opravdu všichni, nastoupila jako druhá v pořadí skupina Stopdepress, bez které by Vikariátní zábava nebyla tou pravou Vikariátní zábavou. Je opravdu úžasné, co skvělého může vzniknout, když se dá dohromady pár šikovných kluků se svými nástroji, hlasy a hlavně nadšením pro dobou hudbu.:) Jako poslední se na pódiu objevila profesionální kapela Futrál, která snad nikoho nenechala v klidu, když začala vyhrávat známé a oblíbené současné i trochu starší hity. Všechno ale jednou skončí, a tak i Vikariátní zábava okolo druhé hodiny ranní pomyslně proběhla cílovou páskou. Ale nebojte se! Pevně věřím, že ani tento ročník nebyl tím posledním.:)

Na závěr bych chtěla poděkovat již zmíněným hlavním organizátorům Ondrovi a Jirkovi za veškeré nasazení a také všem, co se jakýmkoliv způsobem na této akci podíleli. Mohu snad za všechny zúčastněné říci, že to byl opravdu povedený večer! Takže moc děkujeme za všechno a těšíme se na další podzim!:)

Autor: Zdíška, publikováno: 11. 11. 2010

 
Správce stránek František Válek. Hostujeme u SHOSTING. Chcete-li, přihlašte se.