Zpět na hlavní stránku
 

Putování do Malých Svatoňovic

Ilustrační foto.
Už se stalo téměř tradicí, že alespoň část spolča každoročně putuje na slavnost Nanebevzetí Panny Marie na nějaké poutní místo. Letos nám Matěj naplánoval krásnou cestu do Malých Svatoňovic. Šli jsme polem, lesem, kopřivami, po silnici, i s krávami za jejich oplůtkami celkem tři dny. Divíte se, jak to může někoho bavit, pořád jen tak chodit? Tak to je vidět, že jste ještě žádný správný puťák nezažili.:)
Protože kromě chůze jsme měli dostatek času i na popovídání, modlení se růžence a Korunky k Božímu milosrdenství, zpívání Mariánských písní, hraní Una a Asociace a samozřejmě i na něco dobrého k snědku. Počasí se nám i přes nepříznivou předpověď taky vydařilo, a tak věřím, že stejně jako já, tak i dalších 8 spolupoutníků bylo celou akcí nadšeno.
Děkuji Bohu za opravdu nádherné chvíle s přáteli na cestě i v hospodě:), Panně Marii za neustálou ochranu, Matějovi za skvěle naplánovanou trasu, i když občas s vojenskými podmínkami...no není se čemu divit :)...a vám všem za to, že jsme vytvořili tak skvělou partu.
Pokud budete mít zájem se o putování do Malých Svatoňovic dozvědět něco víc, tak navštivte SIGNÁLY...Martin Hylmar tam má moc hezký a výstižně okomentovaný fotky:)Přeju krásný zbytek prázdnin a úspěšný vstup do nového školního roku! + Zdíška

Autor: Zdíška, publikováno: 09. 09. 2010

 
Správce stránek František Válek. Hostujeme u SHOSTING. Chcete-li, přihlašte se.