Zpět na hlavní stránku
 

Narozeninové spolčo u Devátých (12.12.2009)

Ilustrační foto.
Drazí přátelé, byl jsem pověřen, abych napsal článek o narozeninovém spolču, které se u nás událo. Tak hurá, jdeme na to!
Začátek byl zajímavý. Díky nevlídnému počasí a náledí jsme se obávali, zda vůbec někdo dorazí. Nejdříve doklouzali libštačtí spolčáci, za chvilku i páter Václav Hušek a ostatní. Děkujeme všem, kteří dorazili. Velkou radost nám udělal Vláďa, který na spolčo zavítal poprvé. Zase nová tvář “juchů“.
Spolčo začalo písní k Anežce České. Poté jsme vyslechli témátko od pátera V.H., kde nám poutavě vyprávěl o svém životě, minulém režimu, zajímavých lidech – zkrátka o jeho pouťi k dospělosti. Sestry tuto pouť začínají. Připravili si prezentaci od narození do svých 18tin. Nechybělo otevírání šampusu, které naštěstí všichni ve zdraví přežili :), dále foukání svíček na dortu a hobly. Super zábavnou hru si pro nás připravila Zdíška s Marcelkou. Následovalo několik soutěží v družstvech. Největší úspěch slavily dvojice, které spolu hovořily pouze otázkami. Doporučuji doma zkusit. =0) Není to tak jednoduché, jak se zdá. Tento večer jsme zakončili slovíčkem a modlitbou.
Pak se všichni rozjeli do svých domovů,obohaceni o hezký večer s obrázkem Panny Marie (dárek od pátera V. Huška) a pichlavým kaktusem, který nám připomíná slovíčko: To co chceš, není vždy to co potřebuješ! Pamatuj! Dnešní TRNY... budou zítra KVĚTY!

Autor: Vítek 9., publikováno: 21. 12. 2009

 
Správce stránek František Válek. Hostujeme u SHOSTING. Chcete-li, přihlašte se.