Zpět na hlavní stránku
 

9.11.07 Spolčo v Peřimově

Ilustrační foto.
netradiční rozjímavá hra v kostel
více fotografií
Nastal podzim, pátek 9. a s tím spojené spolčo, kterému byl nabídnut za dočasný domov, dům Lukšových. Sešlo se nás něco přes 32 a to se cení :)
Jako host přijal pozvání páter nebo kaplan ( teď přesně nevim :)) Josef Mazura. Z nového působiště s sebou přivezl kromě témátka také veškerou tamní mládež v počtu dva kusy :)
Chvíli po šesté hodině jsme začali promítáním filmu z putování po Polsku. Mnozí z nás více či méně ocenili, že se poměrně často objevovali na obrazovce televize..Pak jsme shlédli ještě několik ( asi 200 ) fotek...Následovalo oficiální zahájení modlitbou. Poté nás již zaujalo témátko o Svaté trojici..Jak už to bývá po náročném sezení a práci našich mozků rychle vyhládne, ale to se rychle napravilo krátkou přestávkou s možností občerstvení a popovídáním si s kýmkoli z přítomným. Kolem jedenácté začalo stěhování národů do Mříčné. V kostele na nás čekalo překvapení – nejprve kratičká mše a adorace, pak skvělá hra. Zakončení spolča probíhalo tradičně – modlitbou a rozloučením s pozdravem: „ Dobrou noc, šťastnou smrt, šťastné....“
A tím se rozloučím i já, ale nejdřív ještě chci poděkovat všem zúčastněným za pěkný večer plný zábavy, poučení a chvil s Bohem. Samozřejmě také všem, kteří se podíleli na přípravách a hladkém průběhu našeho setkání.

Už teď se těšim na další spolčo! =)

Autor: Nick, publikováno: 22. 11. 2007

 
Správce stránek František Válek. Hostujeme u SHOSTING. Chcete-li, přihlašte se.