Zpět na hlavní stránku
 

Společenský večer Vavřineček podruhé

Ilustrační foto.
Parket byl stále plný až po strop
Bylo přibližně půl desáté dopoledne, když jsem dorazil do společenského domu Jilm, kde se náš ples konal. Panoval zde již čilí ruch, a každý z našeho společenství se snažil nějakým způsobem přiložit ruku k dílu. Okolo páté hodiny přišlo na řadu postupné převlékání do společenských oděvů. Jednou z dalších aktivit, které jsem se mohl účastnit bylo vítání příchozích hostů. Ti byli uváděni členy našeho společenství k mapě, kde označili odkud pochází a poté usazeni na místa, která jim náležela. Za zmínku určitě stojí i to, že prvních sto dam dostalo jako dárek růži. Dal Pán, že růže byly brzo ty tam a řada nedočkavých tanečníků před vstupem stále narůstala (celková účast asi 400 lidí). A tak ještě ne všichni byli v hlavním sále, když moderátoři zahajovali hlavní program.

Úvodní slovo si pro nás připravil P. Tomáš Hoffman. Hlavním vrcholem večera bylo předtančení Vavřineček, které si jeho účastníci připravovali již od léta. Přibližně deset minut zde vystupovali číšníci a servírky, jejichž taneční kreace byly obdivuhodné, což také sklidilo značné ovace. Ani na letošním plese nemohl chybět praxí ověřený taneční pořádek,tedy devět tanců, které posloužili k seznámení a popovídání. Novinkou plesu byla sekce moderních tanců pod vedením dj. Jirky Jíny. K tanci a poslechu doprovázela skupina Allegro z Jičína. Veselým zpestřením se také stala letos trochu netradiční taneční soutěž. Okolo půlnoci byla vylosována hlavní tombola. Celým večer se nesla velmi příjemná atmosféra, za což je potřeba všem, kteří se na této akci podíleli, poděkovat.

<p align="center" style="padding-top: 0px; margin-top: 0px; color: rgb(128,32,32); font-weight: bold;"><a style="cursor:pointer" onClick="window.open('aktuality/2007-ples/sponzori.php', 'Sponzori', 'height=650, width=653, left=10, top=10, scrollbars=yes');">Sponzoři</a></p>

Autor: Vítek L., publikováno: 25. 02. 2007

 
Správce stránek František Válek. Hostujeme u SHOSTING. Chcete-li, přihlašte se.