Zpět na hlavní stránku
 

Můj milý deníčku:-)

Ilustrační foto.
Pátek 17. 11. 2006

Můj milý deníčku,
dneska jsme s bratrancem vyrazili autobusem ku Příchovicím. Přišli jsme tam něco málo před pátou hodinou odpolední a do mše, která byla v 18 hodin, jsme ještě stihli udělat spoustu práce. Přede mší se náš nevelký počet rozrostl o další 3 spolčáky- „Maťátkovi“ a Zdíšku:-) Po večeři se naše akční skupinka chopila florballových hokejek, vyklidila sál a pustila se do hry. Jelikož to bylo naprosto super, úžasný, vynikající, famózní, prvotřídní, …vydrželi jsme u toho celé 2, 5 hodiny!
Hrát florball tak dlouho ale není jen tak, a proto jsme si sedli, abychom si odpočinuli. Ale ouha!!! Co se nestalo?! Začali jsme si povídat;-) A jak už to bývá, vydrželi jsme u toho až do brzkého rána:-)


Sobota 18. 11. 2006

Týý jo, deníčku, to byl super den!!! Ale teď pěkně od začátku, protože toho bylo opravdu HAFO:-)
Dopoledne? To se mi líbilo i přesto, že jsem ho celé propracovali;-) Kluci tím, že vyklízeli garáže a nám, holkám, bylo souzeno mýt, čistit a leštit koupelny (i s kanálkama:-) a záchody (dokonce jsme se mohli podívat i na pánský;-).
Během dopoledne také dorazil zbytek naší party a všichni jsme se po obědě vrhli nejdříve na nádobí a po menší pauze i na akční hru s krásným poetickým názvem- Latrína:-) Ta byla poměrně zpestřena tím, že jsme na sebe téměř neviděli, protože nám do Jizerek poslal Krakonoš hustou (a to v pravém slova smyslu;-) mlhu.
Jelikož jsme u toho běhali, bylo nám i přes nízkou teplotu poměrně teplo.
Ale přeci jenom bylo teplo „domova“ lákavější, takže netrvalo moc dlouho a všichni jsme se uvelebili na koberci v krásně vyhřáté „kapli“. Zbytek odpoledne jsme prohlubovali naše vztahy. Dozvěděli jsme se o sobě spoustu nových a zajímavých věcí. Třeba, která vlastnost se nám na kom líbí, a která pro změnu ne. Nebo také plány (nebo spíše přání) o následujících 15 letech.
Po mši a večeři jsme se opět „spolčili“. A pak jsme se vydali na dalekou „štreku“! Až do Litomyšle. A to na Celostátní setkání animátorů:-), kterého se mnozí z nás účastnili a v tu chvíli jsme o něm měli možnost shlédnout skvělý dokument. A pak? No, přeci jako obvykle:-) (tzn. povídali jsme až do rána).

Neděle 19. 11. 2006

Tak už jsem, deníčku, zase doma. Ale stálo to za to!!! Nejvíc se mi líbila sobota, ale i dnešek byl dost povedený! Nejdříve jsme totiž doprovázeli svou hrou mši svatou v Příchovcích a odpoledne i v Horním Polubném. Ale tato odpolední mše nebyla obyčejná mše! Byla to kouzelná mše…;-) Při této mši byl totiž mezi Boží děcka přijat Jakub Hlubuček.
Celý víkend jsme po křtinách zakončili velice pěknou ( a chutnou;-) tečkou. Totiž slaďoučkými indiány, které jsme dostali za hudbu od rodičů malého Jakuba:-)

No nic, tak už Ti, deníčku, přeju dobrou noc . . . .

Autor: Lucy, publikováno: 26. 11. 2006

 
Správce stránek František Válek. Hostujeme u SHOSTING. Chcete-li, přihlašte se.