Zpět na hlavní stránku
 

Společné spolčo dne 4.11.2006

Ilustrační foto.
Host večera P. Miloslav Paclík ze Studence
více fotografií
V sobotu jsme se netradičně začali scházet, už kolem 16:00, a proč??? No přeci jsme se chtěli vidět co nejdříve, a taky jsme měli v plánu obohatit mši o naší hudbu, a to se neobejde bez zkoušení.
Po mši jsme se již v plném počtu přesunuli k našim hostitelům,Luštincovým. Ještě než se programu ujmula Ivanka, dostal se mezi nás Vavřineček, a proto jsme se pustili do jeho skládání, protože nás bylo ještě víc než much zvládli jsme to v rekordním čase. Poté byla modlitba a po modlitbě nám Jana vysvětlila lehkou, ale velmi zábavnou hru. Spočívala v tom, že si každý vylosoval jedno jméno a toho člověka, kterého si vytáhl, měl předvést. Hra se protáhla a naše žaludky se začali ozývat, což rychle napravila přestávka s občerstvením. Po přestávce se dostavil náš host, studenecký farář, který nám přiblížil témátko – Katecheze a modlitba. Toto téma je velice obsáhlé, a proto byl P.Paclík zasypán spoustou otázek. Po témátku jsme se dověděli slovíčko: „...Kdo hledá přítele bez chyby,zůstane bez přátel...“ , které měla na starosti Danča. Přiblížil se konec a Ivanka zavelela k závěrečné modlitbě. Po které byla volná diskuse a odchod domů.
Na závěr musíme poděkovat našemu nebeskému Borci, že to tak pěkně zařídil. A samozřejmě také rodině Luštincových, Ivance a všem co neváhali a přijeli.

Autor: Martin Hornig, publikováno: 08. 11. 2006

 
Správce stránek František Válek. Hostujeme u SHOSTING. Chcete-li, přihlašte se.