Zpět na hlavní stránku
 

Společenský večer Vavřineček

Ilustrační foto.
Chvilka modernějších tanců ...
více fotografií
V sobotu dne 2. 4. 2005 nastal pro naše jilemnické spolčo den D, totiž jeden z vrcholů našich celoročních aktivit a setkání, totiž Společenský večer Vavřineček nesoucí jméno po našem dva a půl roku starém maskotovi - kocouru Vavřinečkovi a samozřejmě také po 1747 let starém patronu naší farnosti - sv. Vavřincovi. Ples se uskutečnil v kulturním domě v Jilemnici a zúčastnilo se ho kolem 300 lidí! Celý večer byl poznamenán vážným zdravotním stavem papeže Jana Pavla II. a jeho následným úmrtím. Jeho památku jsme uctili společnou modlitbou a zpěvem hymnu Aleluja, živ buď nad smrtí slavný vítěz! Co by nám asi Svatý otec řekl v této chvíli? Myslím si, že díky jeho vřelým vztahům k mládeži na celém světě by byl určitě rád za naše snažení při pořádání křesťanského plesu ...
Proto jsme se také po celý večer skvěle bavili a na 105% si užívali super daru od našeho super Pána Boha – daru ŽIVOTA! K dobré zábavě určitě přispělo předtančení našeho spolča na hudbu z Pomády. Potlesk byl takový, že málem zbořil nově zrekonstruovaný kulturní dům:-) Pestrá a bohatá tombola, taneční soutěž, ukázka latinsko-amerických tanců od opravdových tanečních borců a hlavně skvělí lidé všech věkových kategorií, tanečníci a tanečnice dorazivše i z dosti vzdálených míst - to byly asi důvody proč se tato akce vryla do paměti snad všem účastníkům:-) Jak se noc blížila k ránu, tak naše řady postupně řídly. Symbolickou tečku za touto, díky Bohu, vydařenou akcí byla prasklá struna jednoho z hudebníků.:-)
Někdo ale možná nechápe, že "každá sranda něco stojí!" Velký dík patří pořadatelům plesu, kteří obětovali spoustu svého volného času a všem lidem kteří se podíleli na hladkém průběhu večera (samozřejmě sem patří i ti, kdo řádně zaplatili vstupné...:-))

Autor: Petr Lukeš, publikováno: 28. 04. 2005

 
Správce stránek František Válek. Hostujeme u SHOSTING. Chcete-li, přihlašte se.